eGo MaNiaC

I don't have enough guts to share my problems with people. You know, mengadu masalah.. dlu, I used to mengadu my problems to someone close. Then after something bad happened, I don't have the guts to bg taw sesape what is my problem.. Kalo ltak kat blog ni pon, bknnye ade org bc kn..
okayh.. Problem die is we live in the same building.Same faculty in fact.. I think in my situation, after being treated like a moron, I'm the one who should be angry.. okay.. I dont know what's her problem.. mcm nk ngelak plak jmpe aku.. igt kn nk ngelak sbb rse brsalah.. but, I dont think rse brsalah 2 wujud dlm diri die.. You know why i said so? Kalo ktorg trserempak pon, aku ni die buat mcm halimunan.. dgn membe sblah aku bleyh huu haa, huu haa.. ngn aku buat muke... then bile aku senyum, lg buat mke.. damn stupid ego maniac.. aku xbleyh nk kate ape.. kalo x tego pon, at least bile aku senyum x yah la buat mke yg die tuhh konon poyo nak mampus.. kadang2 rse mcm nk kua gak drpd organization ni.. tp ble mengenangkan penat lelah, ape boleyh buat.. aku x ske seseorg yg brpangkat, tp ego tiggi mggunung.. kalo anda brjawatan tnggi, semua yg anda tindakan anda betol? mcm tu? and then kalo anda buat salah skali pon, x boleyh nk mnx maap atau brmanis muke dgn org bwhn? mcm tu? mungkin luaran atau org yg xde masalah dgn die akn kate pimpinan die bagos.. You don't know her , people.. I was once blind.. but know.. I don't know what to say.. I'm fucking frustrated when i saw that damn stupid ego maniac face..

2 Response to "eGo MaNiaC"

  1. dieba d diebut says:
    July 27, 2010 at 7:13 AM

    biarkn org ber ego dengan kita.yg penting kita sentiasa melemparkn senyuman ikhlas.

  2. Nur Aatieqa says:
    July 28, 2010 at 9:35 AM

    thnx dieba~ =)

Post a Comment