Hari no 2

okay.. hari ni da 2nd day.. igt kn smlm habes je aku jd penolong IC xde la aku pgg ape2 jwtn time kem ni.. haha.. tanggapan itu semua salah skali.. cis! bares pg 2nd day aku kene pick jd platun sarjan utk test mara pg 2.. adess.. habes ahh sume org time tuhh dok mental2 aku.. kate sarjan nnt mmg kene hell la.. kene lari sane sini.. adess.. da la berat back pack ni bpe kilo nth.. tmbah lg dgn M16, porches.. igt porches x berat ke..?? water bottle tuhh kalo da isi ayer berat ahh.. adess.. da la nek balai cerap.. berbukit.. satu hal lagi nak lari2 pkai bag pack 2.. haiyooo.. tp rupe nye time mara sarjan rilek je.. hahah.. ketua platun yg kene menggagau buat formation lah, hape lah.. haaha.. pegawai tu pon ckp time mara sarjan xde keje sgt.. yg keje bnyk time kat harbor je.. ahh.. mmg senang keje aku pg tuhh.. tp still x nmpk lg perjalann mcm mane nk mare tuhh.. agak kompius disitu.. naseb baek laa aku da ade jwtn td.. then utk 3rd day, hah pompuan yg kene jd ketua platun.. whoa! saket ouh.. aku yg tgk ketua platun td pon mmg gler ahh.. esk buat serangan.. ape nk jadi pon aku x taw ahh.. cuak pon ade gak.. tp at least aku da bleyh rilek ahh sbb da kene pick awl2.. hahah..

okay next story, I hate when people think that they are bagos sgt.. and then berlagak x tentu pasal.. awak 2 kalo x pandai buat la care x pandai.. ini tak.. nak ikot kepale die je.. then tlong la jgn suke sgt memperlekeh kan kemampuan org lain.. taw la kamu tuhh mantap.. tp kalo x reti bersyukur, hmm.. Allah tuhh Maha Kuasa..bile2 je die boleh tarik nikmat yg Dia dh bk kat kamu.. jd jgn la berlagak sgt.. haish.. igt awk 2 bagos sgt..?? padahal td mse lead aku tgk mcm haram jehh.. so, cermin diri tuhh dulu sblom nk kate or sound org okayh..

0 Response to "Hari no 2"

Post a Comment