Hari no 3

okayh..hampir2 terlupe nk update hari no 3 punye.. ahhh.. mcm nk mampos mse PT (physical training)td.. mne x nye.. crawl kat padang sambil pakai bag pack! ko bayangkan dgn bape kilo nth pasir yg aku pikul kat blakang nih pastu kene crawl.. mmg mcm nk mampos ahh..seb bek die x sroh skali bwk senjate tuh.. kalo x aku pon x taw ahh.. pastu junjung M16 tuhh dekat 1 minit ahh jgk.. fuhh.. mmg terbek ahh.. tapayah nk pegi2 gym dah.. mmg mase exercise pkai senjate tuhh saket segale urat tgn aku.. then, tanggal back pack, bwk senjate round UTM.. hahah..huih.. saket kat tgn aku ni rase smpai skrg.. tp bile ktorg dok lari2, ade la org2 awam yg dok usha2.. cheh.. bangge ahh cket.. cket je laa.. hahah..
hantu betol.. igtkn mase training serangan tuhh boleh la duk rilek2 mse dorg buat model.. aiseymen.. bebudk ni pnggil jd lans koperal la pulak.. mak aih.. da jd 1 hal.. tp koperal aku ckp ckp die saje je nk bg aku peluang rase buat model cam ne.. nnt senang kalo da taw.. cheh.. nk mengenekan aku.. hantu btol.. mase serangan igtkn rilek aje.. ye la, ktorg kan seksyen 3.. tapayah tembak mase serangan sbb ktorg seksyen kedalaman.. cume gerak je la bile ketue platun jerit gerak.. tgh gerak nk pegi kat musuh, tetibe boleh pulak aku pnye koperal mati..! hah.. dtg 1 lgi masalah.. dah name aku kene jerit ganti die.. aiseymen... seb bek mse tuhh da nak abes serangan.. yg tggal cume nk search party ngn check anggote.. tader ahh terok sgt.. tp penat jgk ahh nk lari pegi ulang alik jumpe ketue platun, check anggote.. agak mental (tensen) disitu.. ahah.. okayh.. saye mahu tso.. duhh~

0 Response to "Hari no 3"

Post a Comment