Happy Hour

Assalammualaikum dan salam sejahtera. This entry is all about PALAPES Happy Hour that was held on last Saturday, 20 March 2011. Best ok.We were devided into 5 separates group and main sukanneka yang macam budak2 tuhh. 1st game: Marathon. ahh. aku benci game lari2 ni. lari tetap lari. haha. then ade macam2 game la. Aku kumpulan oren. Awal2 game mmg la kumpulan oren leading. smpi break tgh hari, ktorg leading. haha. maen macam2 la. smpi tgh hari, moral mereka sudah up, hahah. ape lagi! mmg lawan btul2 la kan.
last game, game penentuan: tarik tali. waaaa. kumpulan oren ni da la bese2. tgk kumpulan laen, mantap2 sumernye. kecut perut. pergh. cramp kaki main tarik tali. 2 kali maen break. 3 kali maen break. siyes. rase macam nk terputus urat kaki mase game penetuan ngn kumpulan hijau tuh. finally, kumpulan hijau menang. tahniah guys! keep it up.
balek tuuhh ktorg dapat mkn kek. yum2! haha. then, 3 hari saket badan sbb maen tari tali ni, skali dengan muke burn nye. mmg pakej la org kate. 1st place, Hijau, 2nd place Biru, 3rd place oren, 4th place Merah and last but not least Kuning. Nak tau ape punishment Kuning? Rendam dalam Pulau Bongek! Kpd anda yang tdak mengenali pulau bongek, harap dapat klik kat link ini utk bersuai kenal dgn Pulau Bongek. Pape pon, Happy Hour ni mmg best!



Pakaian beragam kumpulan kuning. Ade style la!



Bean mmg tukang karut terbekk!



Penuh dgn tepong komak!



Kreatif x brader ni buat spek pkai surat khabar?



Seronok sgt maen kan junior? btulll...



Ni sblum maen pon smpt pose




Game paling kontroversi




Igt senang ke nk ltupkan belon tu?



Tarik jgn x tarik!



Yeah Merah. Go merah!



Kumpulan paling mantap maen tarik tali.
Rilek je muke kan? MANTAP!



Tarik lagi neira. TARIK!



Kumpulan juare keseluruhan.
Tgk muke mek nor (paki spek) pon da tau da msti mng pnye!
Anyway, congrats Hijau!



Inilah kek kami



Inilah akibatnye kalau hari jadi jatuh mase time training.



Selamat Hari Jadi BOTAK!

0 Response to "Happy Hour"

Post a Comment