Kawan....

yang bagi kau maggi kalau stok maggi kau dah habis
yang selalu bahan kau bile die rase bosan
selalu jadi geng dgn kau dlm bab2 membahan orang
yang follow blog kau
yang komen kat blog kau
yang tolong tarek/tolak kau kalau dah x larat nak berlari lagi
yang same-same berendam dalam Pulau Bongek
yang selalu bg kau pinjam moto kalau kau nak pergi diskusi malam-malam bute
yang kasi kau milo 3 in 1 kalau stok milo kau dah habes
yang masak same2 dengan kau semate mate nak jimat duet sbb elaun tak masuk lagi
yang bg kau pinjam duet mase poket kau kering, elaun tak masuk lagi
yang same2 prank birthday orang
yang same2 tlong angkut birthday girl, humban dalam Pulau Bongek
yang selalu teman pegi makan kat arked tu
yang x lupe kau bila dah ade membe balek
yang selalu ajak kau pegi maen bola tampa
yang same2 menjerit bile elaun dah masuk
yang same2 x puas hati bile kene keluar duet beratus-ratus
yang same2 kene hell bile time kem
yang tolong bg support bile kau penat
yang tolong ajar kau bile kau tak reti nak configure network
yang tolong ajar kau bile muke kau blurr je time subnetting
yang tlong tuka OS ko jd Mac
yang ajak kau maen tennis kat KTC tp kau x penah pegi sbb jauh
yang tumpangkan kau balek smpai kolej
yang bagi pinjam comforter die bile kau dah x larat stay up
yang selalu bagi movie best2 kat kau
yang selalu ingatkan assignment yang berlambak lambak tu
yang selalu tnye masalah kau bile muke kau moody
yang same2 usha bile ade 'jambu alert' atau 'comel alert' atau 'hensem alert'
yang suggest kat kau lagu2 best
yang same2 melalak tak tentu pasal kat tmpat karaoke tu dgn kau
yang kau rase nak sepak2 je die sbb die gelak bile dgr suare kau nyanyi lagu karaoke
yang same2 teman kau pegi beli barang kat Giant atau JJ
yang same2 berangan nak beli macam2 time poket kering
yang tak pernah lupe kau kalau die ade barang baek punye
yang pelawe kau biskut oreo time kau lapa
yang tolong tunggu kau walaupun kau lambat nak mampus
yang tanye kau dah makan belum walaupun sekadar utk memanis mulut
yang mukenye same2 burn time kem
yang ade time kau susah senang (ni dah bese dgr)

-terime kaseh kawan-

6 Response to "Kawan...."

  1. Muhammad Izzwan says:
    April 3, 2011 at 12:13 AM

    jgn nk pulau bongek sgt...

  2. Nur Aatieqa says:
    April 3, 2011 at 12:15 AM

    kalu berani berendam la sekali dalam Bongek tuh. haha

  3. lisa says:
    April 3, 2011 at 12:38 AM

    yg nie xley blah "yang same2 usha bile ade 'jambu alert' atau 'comel alert' atau 'hensem alert'"hahaha

  4. Nur Aatieqa says:
    April 3, 2011 at 12:41 AM

    alah kau, macam tak penah buat la pulak kan?

  5. myssmile says:
    April 3, 2011 at 1:50 AM

    yg bg ko pnjm moto klau ko ada discuccion tgh2 mlm..i like!!haha

  6. Nur Aatieqa says:
    April 3, 2011 at 4:42 AM

    hehe..terime kaseh KAWAN....

Post a Comment