Karok

asslammualaikum dan salam sejahtera. okeh, selase lepas pegi karok, lepastu hari ni (khamis) pegi karok jugak. dekat mane? Red Box, kat SOGO. aiseymen, makin menjadi-jadi! ye la, hari selase x puas. dapat 2 jam je. yang pegi: aku, asy, aja, & izzwan. memang x puas kalo 2 jam. mule2 mmg la memalu, tp lelame, huh! sumer karok lagu2 malay, english pon ader la jugak. hari ni (khamis), izzwan blanje ktorng! aku ulang: izzwan blnje ktorg!terime kaseh wan! haaha. ktorang book dari pukul 1 smpi 4 ptg. lepastu die kasi extend smpi pukul 5.15! waaahhhh, memang Linkpuas la. sampai nak pecah anak tekak. bese la, karok lagu melayu, inggeris sumer tu kan. yang luar biasenye ktorang karok lagu korea, heh. igtkan bile kluar lagu tu, die pnye tulisan roman la. sekali die keluar tulisan korea daaaa. ntah ape butir yang aku dgn asy nyanyi. heh! antare lagu2 korea yg telah berjaye di karok termasuklah I'll Back (2PM), Nobody (Wonder Girs), Can't Nobody (2NE1), Bonamana (SuJu), Love (CN BLUE), Again & Again (2PM). Walaupun lirik korea tuh x dapat di bace, ktorang bantai je ape yang ktorg igt. peduli hape! haha. siap hafal step2 dance dorang tuh. sikit2 step 2PM, Wonder Girl, SuJu dapat la dihafal. haha. siap shuffle pon ade! hahah. dah habes lagu korea, dok pilih lagu pekik2. sekali dibantainye lagu Mengapa (Nicky Astria), Janji Manismu (Aishah). yea, lagu2 sebegitu memang membuat anak tekak kami rase nak pecah. tp yang x boleh bla, wan buat sore macam Jamal Abdillah, lagu Kekasih Awal dan Akhir. Sejibik! haha! papepon, terime kaseh kpd tukang blanje: wan. jimat duet aku. haha! x lupe jugak terime kaseh kat tukang drebar: asy. len kali pegi jejalan jgn lupe aku tau. haha!

trak 3 tan

takde bende nak post. cume tadi mase on da way dari setiawangse, trnampak trak 3x trak 3 tan. penuh dgn askar2. waaah! haha. argh, bibit2 kerinduan terhadap trak 3 tan telah mula terbit. kene tunggu lagi 2 minggu sblum lapor balek utk kem pentauliahan senior2 ku. moge2 kali ni dapat la pegi. x macam taun lpas, name mmg dalam list pegi pentauliahan USM, tup2 mase hari jadi org len pulak pegi. aish. taun ni name mmg dalam list pegi ikut senior tauliah kat UTHM. dekat aje. Alhamdulillah. ade jugak rezeki. InsyaAllah kalau ade mase kat UTHM nnt, aku lapor kat blog ni. rajin2 ler singgah.



bagi yg x tau trak 3 tan, ini la trak 3 tan.

sekarang ni aku tengah tgk my little sister (not so little) packing. esok die nak pegi blaja kat kuantan. sob sob. sedih2! muahahahaah! for the 1st time die nak pegi blaja jejauh. muahahahaha! nak tengok adek aku sorang ni nanges esk. muahahahahahaha! ishk3. sibuk packing ni hah. rumah da bersepah dgn kertas2 pendaftaran, segale borang, kertas potostet. ahhh! ni sementare aku isikan borang on9 PTPTN die ni hah, sempat lagi mencelah kat blog nih. okeh, chow!