trak 3 tan

takde bende nak post. cume tadi mase on da way dari setiawangse, trnampak trak 3x trak 3 tan. penuh dgn askar2. waaah! haha. argh, bibit2 kerinduan terhadap trak 3 tan telah mula terbit. kene tunggu lagi 2 minggu sblum lapor balek utk kem pentauliahan senior2 ku. moge2 kali ni dapat la pegi. x macam taun lpas, name mmg dalam list pegi pentauliahan USM, tup2 mase hari jadi org len pulak pegi. aish. taun ni name mmg dalam list pegi ikut senior tauliah kat UTHM. dekat aje. Alhamdulillah. ade jugak rezeki. InsyaAllah kalau ade mase kat UTHM nnt, aku lapor kat blog ni. rajin2 ler singgah.



bagi yg x tau trak 3 tan, ini la trak 3 tan.

sekarang ni aku tengah tgk my little sister (not so little) packing. esok die nak pegi blaja kat kuantan. sob sob. sedih2! muahahahaah! for the 1st time die nak pegi blaja jejauh. muahahahaha! nak tengok adek aku sorang ni nanges esk. muahahahahahaha! ishk3. sibuk packing ni hah. rumah da bersepah dgn kertas2 pendaftaran, segale borang, kertas potostet. ahhh! ni sementare aku isikan borang on9 PTPTN die ni hah, sempat lagi mencelah kat blog nih. okeh, chow!

0 Response to "trak 3 tan"

Post a Comment