Sniper tanpa magazine

Okay, I really2 need to blog this. I mean, REALLY! Aku tgh tengok satu drama ni. ni dah episod 12. okay, mase tu ade scene sniper kat dalam hutan tu. mase tu gelap, malam, dalam hutan, die target nak shoot la pompuan tu kan. berdebar jugak la scene ni. Then, kamera tu close up dekat sniper tu. bile aku tilik2 balek sniper rifle tu, macam ade something yang pelik. aku tilik, punye tilik, rupe rupenye sniper rifle takde megazine kot! aik? maybe die belum nak tembak lagi kot. takpe2. kite tunggu. kalau x macam mane die nak shoot kalau xde magazine? lepastu, die tunjuk la shooter tu tarik kunci selamat. for your information, agak susah nak tengok scene2 dalam drama atau movie ygtunjuk shooter tu tarik kunci selamat sebelum die fire. selalunye dalam movie atau drama shooter akan terus tembak aje. die tak tunjuk scene tarik kunci selamat ni. tp drama ni berbeza. die tunjuk shooter tu tarik kunci selamat. tp yg peliknye, mase die tarik kunci selamat, takde pun magazine kat rumah kelopak tu? hmm. xpe2. kejap lagi die isi la kot. punyelah aku kagum, tengok shooter tu tarik kunci selamat sebelum die shoot kan. dengan rumah kelopak yg kosong tanpa magazine, tetibe:POOM! die tembak pompuan tu. dengan jayenye, die bunuh pompuan tu. then die tunjuk shooter tu gelak2 sblh sniper rifle tu, lepas die berjaye bunuh pompuan tu. takde pun magazine nye?What the heck dude? kau x isi pun magazine, lepastu tup2, peluru keluar? muahahahahahaahaha! rase macam tgk cerite lawak pun ade der! punyelah penat aku saspens, tup2 kau tembak tanpe peluru? muahahaahah! kalau nak buat cerite pun, kaji la betul2 tuan director. adoi, fail betul la cerite cenggini. uish, naseb baek cerite ni bukan buatan malaysia.

*p/s: aku x boleh la kan kasi tau ni cerite ape. kang x pasal2 gua kene saman. Wahahahaha! yg penting, cerite ini bukan buatan malaysia yea!